Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Mathilda Gustafsson

thiildas.blogg.se
Hej! Jag heter Mathilda Gustafsson och är född den 4:e augusti 1993 och blir hela 19 år om några månader. Jag tog nyligen studenten och ser mig själv som en allmänt förvirrad och borttappad tjej just nu då jag inte har några planer för framtiden - än. På fritiden älskar jag att umgås med mina vänner och även spela ishockey. Då träning är min stora passion kommer ni att kunna läsa mycket om kost och hälsa för att kunna motivera och inspirera er andra! Jag gillar även att fotografera och har givetvis en förkärlek till kläder. I min blogg kommer det alltså finnas en mängd olika godsaker att läsa och ta del av.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...