Mathilde Mac

mathildemac.dk · Feb 21, 2014

Øvelse som giver en god numse


Jeg elsker at træne ben og baller! Mange ser legday som en pestilens, men det syntes jeg ikke, at det er. Jeg træner næsten ben og baller på mine hold i Fitness World hver dag (som instruktør), men derudover træner jeg også ben og baller lidt tungere ca. 2 gange om ugen. Når jeg træner tungt har jeg selvfølgelig squat (både smal og bred) og dødløft med, men derudover kører jeg fortiden også bækkenløft, som er på ovenstående billede, for at få lidt ekstra balle-træning. Øvelsen kan selvfølgelig også laves med ryggen på gulvet, men når man hviler skulderbladene på bænken, får man en større bevægebane, og derfor en mere effektiv øvelse. Hvilken ben øvelse er jeres favorit?

Relaterede indlæg


View original
 • Love
 • Save
  9 loves 3 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...