Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Micah - 14 år och gravid till mamma till Kelly

micahs.se
Mitt namn är Mikaela och jag blev gravid vid 14 års ålder och fick en dotter 3 dagar efter jag fyllt 15 år. I den här bloggen skriver jag om tips till andra unga mammor, om hur det går för mig och min dotter Kelly, min vardag och mina tankar. Kelly är född den 22/11 2010 och hennes pappa heter Kevin. Efter förlossningen började jag må väldigt dåligt på många sätt. Jag har därför gått på en del utredningar för att få reda vad det beror på. I slutet av juli flyttade jag till ett speciellt hem för att få hjälp med att må bättre. Just nu bor Kelly med sin pappa. Kram från Micah. Kontakt: admin@micahs.se
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...