Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Micahs.se - 14 år och gravid till mamma till Kelly

feeds.feedburner.com/Micahloven
Hejsan! Min blogg finns här: www.micahs.se Mitt namn är Mikaela men jag kallas för Micah. Jag är en väldigt öppen och ärlig person och det speglas mycket i min blogg! Jag blev gravid när jag var 14 år och födde min dotter Kelly 3 dagar efter jag fyllt 15 år. Min blogg handlar om mitt liv som ung mamma, att handskas med psykiska problem och diagnoser, att ha ett tragiskt förflutet och jag berättar om min vardag och mina tankar! Jag bloggar om precis allt möjligt, jag har många olika intressen så som att pyssla, inreda, designa hemsidor, göra fina bilder i Photoshop, filma och redigera, sjunga och så vidare! Jag är en väldigt kreativ person och i min blogg kommer du se mycket guider och tips! Jag har en väldigt personlig blogg och jag skriver också väldigt mycket diskussions inlägg och jag har väldigt starka åsikter som många inte håller med mig om och mycket av det jag skriver är stötande för vissa. Så om du är lättstött så rekommenderar jag dig att besöka en annan blogg :) Men jag är i alla fall väldigt snäll, alla är välkomna att läsa min blogg! :) Kramar från Micah!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...