Michaela Forni

michaela.forni.se · May 26, 2019

DRÖMSTÄLLET

Jag har ett konto på Fundler som jag har döpt till ”Drömstället” som jag har flyttat över ca 74 000kr till under det senaste året i olika etapper. Det är alltid lite läskigt att flytta över större summor tycker jag och genom åren har mina sparanden sett olika ut. För det mesta har jag bara vågat spara i ett bankkonto men efter att ha jobbat med Fundler har jag förstått fördelarna med fondsparande, så jag tog mod till mig och flyttade över en del av mitt sparande. Jag är ingen stor risktagare när det kommer till ekonomi, det är alldeles för känsligt för mig, men jag förstår ändå värdet av att inte bara låta pengarna ligga på ett bankkonto utan istället göra någonting för att få dem att växa – speciellt om det rör sig om långsiktigt sparande!

I alla fall så är jag så himla nöjd med att jag vågat lägga in pengar i Fundler och deras fondsparande. På mindre än ett år har mina pengar ökat från 74 000kr till nästan 80 000kr utan att jag har gjort någonting alls. Mitt mål är att spara så mycket som möjligt varje år i ”Drömstället”-kontot och sedan förhoppningsvis få en bra avkastning på pengarna för att en vacker dag plocka ut och köpa just det – vår drömbostad.

Ih! Blir pirrig bara av tanken!

Här kommer lite inspiration på drömställen:

Magiskt vackert hus, älskar den här stilen

Glashus och högt i tak = drömmen

Så vackert så man orkar inte!

Drömmen, att någon gång ha ett ställe precis vid vattnet

Trägolv, luftiga utrymmen och mycket ljusinsläpp

*

Jag vet fortfarande inte om det kommer bli en större lägenhet, ett hus, ett lantställe, ett utomlandsboende – det här drömstället finns just nu bara i mina drömmar. Efter att bebisen är här tror jag det blir lättare att känna in vad det är vi vill ha och behöver i framtiden. Men att drömma är fantastiskt och varje gång jag går in på Fundler för att titta på kontot, blir jag motiverad till att spara ännu lite mer.

Det bästa med Fundler är att de hjälper en att välja ut fonder och skapa ett sparande åt dig utifrån dina behov. Du behöver alltså inte lära dig allt om fonder utan svarar på frågor kring din ekonomi och ditt sparande, så tar Fundler utifrån den informationen fram ett lämpligt sparande åt dig (som du kan ändra sen om du inte gillar det!).

Ladda ner Fundler i Appstore eller Google Play och så funderar du ut – vad vill DU spara till just nu?

Inlägget DRÖMSTÄLLET dök först upp på Michaela Forni.

View original
 • Love
 • Save
  2 loves 3 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...