Minna Jones

timeoftheaquarius.com · Aug 13, 2015

New stairsSiinä ne meni, seitsemän viikkoa maalla. Kertaakaan en käynyt kaupungissa. Toki tein töitäkin ja viimeistelin remonttia, mutta olin myös paljon lasten kanssa. Ens kesänä meillä on jo kolme koululaista ja apukäsiä on aika vähän, eli maalle muutto kesäisin on hyvä ratkaisu. Ja joka kesä, olen vain kiitollisempi ja kiitollisempi tästä paikasta.
Tässä rakennusprojektissa oli paljon sellaista mikä ei käy kuvissa ja mistä en ole ehtinyt kirjoittaa. Esimerkiksi roskaa ja rakennusjätettä. Sitä syntyy aina. Yritin kuitenkin parhaani. Poltin kaiken pienen roskapuun, myin vanhat, käytttökelpoiset ikkunat ja lajittelin polttopuiksi kelpaavan. Se käyttökelpoinen puu mitä jäi, vietiin vajaan ja kesällä kierrätin sitä mm. tuohon isoon arkkuun talon edessä (joka pitäisi vielä maalata) sekä reilun kokoiseen kukkalaatikooon joka ei kuvissa näy). Jotain jäikin vielä, onneksi. Voi sitten askarrella kaikenlaista, kunhan ehtii. Myös itse pihamaan siivouksessa meni tovi jos toinenkin. Kaivoin mm. maasta kaikki reunuskivet pihatien reunaan. Hullu - ehdottomasti. Loppukesästä saimme vihdoin tehtyä uudet portaat kuistille ja syyslomalla olisi tarkoitus jatkaa vielä patiota koko talon eteen. Puu oli ihan perinteinen painekyllästetty. Se vaalenee ja harmaantuu täällä vuodessa aika nätiksi, eikä nouse tikuille (kuten lehtikuusi). Eli vähän kompromissiä, mutta kaikkeen ei nyt ole varaa eli jossain ollaan ekologisia ja jossain ei.
- - -
Summer at the countryside is over and I´m totally stacked behind my work desk. Daily city life routines are already running. But here´s some outdoor pictures from our cottage project. We still have things to do here but now one project is done - The new stairs.
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...