MinnieMie

myminniemie.blogspot.com · Apr 13, 2016

Over Meneertje Cactus en Flamingo Meisjes... Bambiblauw meets Eva Mouton!


Hou u vast want ik liet mij volledig gaan, werkelijk. Weinig tekst deze keer, wel veel foto spam...
.. en dat allemaal de schuld van Bambiblauw en Eva Mouton.
Na de succesvolle Happy Nature collecties en de lancering van de prachtige Melkbrigade stofjes, slaat Bambiblauw de handen in elkaar met de zeer getalenteerde illustrator Eva Mouton. Vier verschillende designs in totaal kwamen uit de bus, die gecombineerd worden met een zalig zachte french terry (zomersweat). Ik mocht met twee stoffen aan de slag.
Let's first talk birds. Flamingo's om precies te zijn.
Het zacht-rode flamingo stofje vond ik uiterst geschikt voor een stevige portie meisjes-twinning.

Op de foto ontdekt u een guest-star. Het blonde popje is Eloise's BFF sinds de eerste schooldag. De meisjes giechelen, spelen, vertellen mopjes, ... foto's nemen van hen samen was absoluut geen moeilijke opdracht.
Fotomodellen in spé :-)
Foto's selecteren was dus een veel moeilijkere klus. Maar liefst 65 prachtige plaatjes haalden de eindselectie, ik toon jullie de selectie van de selectie...De jurk van Jule is de Simple Dress van Kaatje Naaisels. Een gratis patroontje, gelanceerd vorige week. Ik ben fan!

Voor Eloise naaide ik het Lotta rokje van Emma en Mona. Ook een gratis patroon, hopsa! We worden verwend in naailand!


Beide outfits slaagden met glans in de speeltest.Ook Oliver mocht ik niet vergeten... Mijn zestien-maandertje doopte ik om tot Meneertje Cactus... maar wel eentje die ik wil opeten.

Oliver kreeg een Theo hemdje. Ik zorgde voor een doorlopende print vooraan.Achteraan een stolpplooitje. Extra schattig, toch?

Grote zus is het poseren al gewoon, zij geeft broer instructies. Over bloemetjes plukken enzo.
... en gelukkig is zus er ook als kleine broer het poseren niet meer zo fijn vindt... Hartjes voor mijn kleintjes...


... en ook hartjes voor deze prachtige stofjes. Ze zijn vanaf vandaag te koop via Bambiblauw, ik ga nog een extra voorraadje inslaan...

En ooooooh...inspiratie ook met hopen te vinden bij deze getalenteerde ladies..
Stannel / Polkadotjes / Emma en Mona / Petrol and Mint

Stoffen: Bambiblauw Eva Mouton Hemdje Oliver: Theo - Zonen 09 Rokje Eloise: Lotta via Emma en Mona Jurkje Jule: Simple Dress - KaatjeNaaisels

View original
 • Love
 • Save
  1 love 2 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...