Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Mitt liv som Emelie Walles

minbebis.com/blogg/emeliewalles
Välkommen till att följa min lite smått förvirrade vardag med vår familj - "mina, dina & våra barn" Jag är mamma till 2 pojkar Dexter som är 8 år och Winston som är 5 månader. Min bonus Gustav är 7 år, många pojkar, man kan ju undra var flickan blir av ;) En pappa finns det också i huset som heter Simon! Vi bor i ett hus i Höllviken och stormtrivs här ute! Jag ändrar snart min "titel" sambo till fru då jag gifter till våren! Utöver min familj är jag cheerleading coach till en av Sveriges äldsta professionella cheerleadingförening. Jag är mycket svag för att shoppa ALLT!! Spenderar allt för mycket pengar på shopping om du frågar min blivande man ;)
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...