MUSTA OVI

mustaovi.blogspot.fi · Jan 21, 2015

WRITE ABOUT WHAT YOU ALREADY KNOW


Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, raksablogin tarina alkaa olla lopussa. Ennen kuin kukaan kerkiää taas "säikähtämään", haluan samaan hengenvetoon lisätä, että tarina ei suinkaan ole loppu vaan tästä se vasta alkaa.

Jokin aika sitten raksakimpassa kaipailtiin kovasti blogeja, "joissa mietitään enemmän rakennusfysiikkaa ja talotekniikkaa, kuin pintamateriaaleja ja muuta sisustusta". Minun täytyy myöntää, etten tiedä hölkäsen pöläystä rakennusfysiikasta, mutta arkkitehtuurista, designista ja pintamateriaalien valinnasta sitäkin enemmän. Tämä suutari on siis pysytellyt aika tiukasti koko "rakennusblogin" historian lestissään ja kirjoittanut aiheista, jotka tuntee parhaiten. Siinä sivussa olemme ihmetelleet talon nousemista ja vuoroin kehuneet ja vuoroin moittineet ammattimiesten uurastusta talomme eteen. Kun runko ja tekniikka olivat valmiita, tartuimme myös itse mäskiin sekä telaan ja aloimme harjoitella. Ja kyllähän siitä ihan kelpo tönö syntyi.

Tästä pääsemme takaisin siihen lopun alkuun. Minusta on jotenkin kutkuttavan jännittävää olla siinä tilanteessa, että talo alkaa viimeinkin olla muotoutunut puitteiltaan sellaiseksi, kun sen suunnittelimme. Seuraava vaihe on se, että huoneet alkavat saada hieman lihaa valkoisten luidensa ympärille. Kerroksia, jotka syntyvät vasta, kun tilassa on jo ehditty hieman elämään ja olemaan.

Tämä on hyvin hidas prosessi, joka ei todennäköisesti koskaan ole ihan valmis. Kuinka on, kiinnostaako teitä seurata tämän projektin etenemistä?

I have to confess: I don't know anything about building technical matters, but even more so in design, architecture and surface materials. And that's ok. Someone wise man said that write about what you already know.

The project will continue. Are you in?
View original
 • Love
 • Save
  6 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...