My industrial interior

myindustrialinterior.blogspot.be · Jan 8, 2017

Botanisch industrieel wonen met veel planten


Nu de kerstboom in de meeste huizen verdwenen is, is er meestal een lege plek in huis. Deze plaats is goed op te vullen met één of meerdere planten. Een industrieel interieur met veel groen en planten in huis, wordt een een botanisch industrieel interieur genoemd. Planten geven een levendig karakter aan je interieur.

Een botanisch industrieel interieur kenmerkt zich dus door o.a. veel groen en planten, maar de kleur wit en het materiaal hout horen er ook in thuis. Wat je verder botanisch is, zijn insecten. Je kunt bijvoorbeeld gedroogde insecten plaatsen in huis, in een lijstje zou kunnen. Ook is een poster met insecten erop een botanische wanddecoratie. Bij het inrichten van je huis is het belangrijk om na te gaan, dat alle materialen natuurlijk zijn. Dat is het belangrijkste in een industrieel botanisch interieur. Een voorbeeld van een materiaal die veel gebruikt wordt, is hout maar ook bamboe zie je veel.

Ik ben zelf dol op planten en groen, daarom zal ik dit blogbericht aandacht geven aan planten die uitstekend passen in een botanisch industrieel interieur. Tevens vullen deze planten de leegte op van de kerstversiering en de kerstboom. Je kunt kiezen voor één of twee grote groene planten, maar je kunt ook bijvoorbeeld kleine en grote planten combineren. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen kleine planten in je interieur te plaatsen; plaats er dan altijd een oneven aantal. 3, 5, 7 of 9 (of nog meer..).

Tip: de botanisch industriële woonstijl is ook heel goed te combineren met de Scandinavische stijl.


Stylizimo

Plantje.nl - € 23,95

By Kiki

Plantje.nl - € 24,95
Onderstaande plant is o.a. te vinden bij Intratuin.


Sincerely Jules

Rue Magazine

Gravity Home

Sonja Velda

Casa tres chic

Pinterest

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...