Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

MY LIFE | voigtish

metteemilievoigt.blogspot.com
Jeg er vild med en masse ting, og bruger derfor min tid på noget som; design, arkitektur, kultur, natur, mode og sport især fodbold som jeg spiller på høj plan! Jeg bor i Jylland (syd- trekantområdet- Kolding) og er pt. sytten år, jeg lader mig let inspirerer. Jeg måler 1,74 m, får ofte gode idéer, er naturligblond, har ingen dyr og har aldrig haft det- derfor ikke sagt at jeg ikke kan lide dem, er meget energisk, er medlem af en familie på 4, er altid mere positiv end negativ, og er mere på nettet end nødvendigt. Jeg drømmer om at blive indretningsarkitekt med et overskyggende twist af design. Min ynglings blomst er orkideen, har ingen livret da jeg påstår at en ret ikke smager ens hver gang, jeg holder hånden over direktørtider. Om morgenen ifører jeg mig det tøj som falder mig bedst ind. Jeg spiller fodbold 3-4 gange i ugen plus kamp på KoldingQ u-18 DM's hold, er DESVÆRRE midlertidigt skadet pga. menisken og har været det siden 13.juni 2011. Jeg tager til USA til sommer for at udfordre mig selv på alle tænkelige måder, mine engelske sprogkundskaber er nemlig under forbedring. Jeg er i mit es, når jeg sidder fastspændt i en voldsom forlystelse, som bar' ikke kan få for meget fart! Udover at jeg har et værelse på omtrent 18...
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...