Naelisa

naelisa.nl · Mar 23, 2014

A peek in my week #1


Bron
Vandaag begin ik met een nieuwe blogserie die wekelijks terug gaat komen op Naelisa.nl, namelijk de "A peek in my week" serie! Eigenlijk zegt de titel het al een beetje maar ik wil jullie er toch wat meer over vertellen. Lees maar snel verder!
Het idee ontstond doordat ik graag wat anders met mijn blog wou gaan doen. Je ziet regelmatig de sneakpeeks van instagram langskomen op blogs, maar ik wou net even wat verder gaan dan dat. Ik maak namelijk niet heel erg veel foto's doordeweeks omdat ik simpelweg niet vind dat de dingen die ik doe vastgelegd moeten worden op een foto (geen goed foto materiaal).

Maar toch leek het me wel leuk om met jullie te delen wat ik zoal doe in mijn vrije tijd en ik weet ook zeker dat jullie hier hele leuke dingen van op kunnen steken.
Het word tijd om Naelisa.nl weer wat nieuw leven in te blazen en ik hoop dat te kunnen doen met deze nieuwe blogserie!
Ik zal jullie vertellen over de boeken die ik lees, of gelezen heb, gekeken films en series, wat er zoal in mijn hoofd rondspookt en met welke projecten ik bezig ben (dit betekend dus ook dat er zéker DIY's langs gaan komen!).

Here we go! Be ready for the first peek in my week!

Films van de week:
Deze week heb ik eigenlijk ontzettend weinig films gekeken, eigenlijk maar eentje, maar daar ben ik dan ook wel meteen ontzettend enthousiast over.

De Kleine zeemeermin.
Beschrijving:
Ga mee diep in de zee waar prinses Ariël, een zorgeloze jonge zeemeermin, ernaar verlangt deel uit te maken van de mensenwereld. Nadat ze een moedige overeenkomst heeft gesloten met Ursula, een valse zeeheks, vertrekt Ariël op het avontuur van haar leven. Gelukkig heeft ze Botje en Sebastiaan aan haar zijde om haar te helpen. Het lot van haar vaders koninkrijk komt in haar handen te liggen en om alles weer goed te maken in haar beide werelden, heeft ze al haar moed en vastberadenheid hard nodig.

My thoughts:
Ik denk dat bijna iedereen deze film wel kent, een absolute (Disney) klassieker. De film was al een tijdje te koop maar woensdag had ik eindelijk pas de mogelijkheid deze aanwinst toe te voegen aan mijn eigen collectie. Prachtige liedjes, bekende stemmen, een tekst die ik bijna letterlijk mee kan praten, heerlijk en vertrouwd was het om de Kleine Zeemeermin terug te kijken. Zeker een aanrader voor iedereen die van Disney (klassiekers) houdt!

Bron
Series van de week:
Eigenlijk ben ik bezig met de Pretty Little Liars serie, maar daar heb ik deze week helaas geen tijd voor gehad. Welke series ik wel heb gekeken? Het zonnetje in huis, Kees en Co en SamSam. Heerlijke "get comfortable and relax" series die gewoon op de tv voorbij komen. Op de dagen dat ik 's morgens vrij was zette ik ze lekker aan terwijl ik aan het ontbijten was of bezig was met andere dingen. Het fijne van deze series vind ik dat je niet echt op hoeft te letten, het maakt niet uit als je een klein stukje mist en dat is toch wel erg relaxt.

Bron
Uitgelezen boeken deze week:
Ik heb deze week twee boeken uitgelezen, namelijk;
Wither van Lauren DeStefano
Bridget Jones's Diaries van Helen Fielding
De boekreviews van deze twee geweldige boeken komen binnenkort online!

Bron
Nieuw gestarte boeken deze week:
Ik ben deze week gestart in één nieuw boek (normaal gesproken lees ik twee boeken tegelijk) en dit boek is;
Across The Universe van Beth Revis
Tot nu toe vind ik het een erg leuk boek wat gemakkelijk doorleest, ik ben erg nieuwsgierig hoe het af gaat lopen, ook hiervan komt een review online.

Bron
Projecten van de week:
Op het moment ben ik maar met één project bezig (normaal gesproken zijn dit er een heel aantal door elkaar, maar heb er even een paar aan de kant gelegd) en dit is het maken van een nieuwe sleeve voor mijn E-reader.
Het wordt een sleeve, gemaakt van vilt, simpel aan elkaar gezet in de vorm van een uil. Als jullie het leuk vinden kan ik hier natuurlijk een DIY van online zetten.

Bron
What's on my mind:
Deze week heb ik een beetje een rare week achter de rug. Heel onregelmatig qua werktijden en veel halve dagen, ik vind dat zo zonde. Ik ben dan eigenlijk heel de dag kwijt voor maar een halve dag werk. Ik heb ook het idee dat het me meer energie kost dan gewoon een hele dag werken. In de ochtend zit je maar wat te wachten tot je eindelijk kan werken en als het dan eindelijk zo ver is ben je of net bezig met wat leuks waar je dan halverwege mee moet stoppen of je hebt geen zin meer. Ik baalde er toch wel even van! Ik hoop dat het deze week wat beter gaat.
Doordat het zo onregelmatig is op mijn werk ben ik ook druk op zoek naar iets anders dat me wat meer zekerheid kan bieden. Nou blijft dit gewoon echt ontzettend moeilijk want het aanbod in banen is nog steeds ontzettend slecht.
Dit weekend heb ik dus ook even lekker de tijd genomen om te relaxen en even wat leuke dingen te doen, heerlijk!

Bron
Wat hebben jullie zoal gedaan deze week?
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...