Quantcast

The Never End - Det fiktiva utan ett slut

http://theneverend.blogg.se

Pia, 17 år i Stockholm Med ett alldeles för kort efternamn och för långt efternamn, bor jag i centrala Stockholm i en gammal lägenhet med balkong och högt tak. Jag tycker om att läsa böcker, gärna med en kopp te. Jag älskar att krama mina vänner och även att pussas. Drömmer om att flytta till London, tala flytande franska, spanska och kinesiska medan jag skriver på min bok. Jag önskar att enhörningar existerade och att jag gick på Hogwarts istället för Södra Latin, även om jag tycker om min skola med det könsneutrala omklädningsrummet. Kommentera gärna, eller skicka gärna ett mejl för att kontakta mig, till: [email protected]

Following
 1. Following

  Reading this world

  134 followers
  1. Världens bokresa 2015, del 1 av 3
  2. Tre enkäter (om favoritböcker, favoritbloggare och om mig själv)
  3. A Monster Calls - Patrick Ness
 2. Following

  bookrelated - Devote.se

  146 followers
  1. Snart flyttar Bookrelated!
  2. Bloggfödelsedag och att uppstå från de döda
  3. Böcker, filmer, serier och musik - februari 2015