Oh My Lush

ohmylush.nl · Dec 12, 2013

Win een Jabra Revo™ hoofdtelefoon t.w.v. €199,95


WINACTIE GESLOTEN! De winnares, Maxime, is gemailed!


Waah, jongens! Ik mag zoiets tofs weggeven vandaag! Weten jullie nog mijn review over de supermooie en fijne Jabra Revo hoofdtelefoon? Nu werd ik benaderd door ze, of ik er eentje wilde weggeven. Maar natuurlijk! Deze hoofdtelefoon zorgt voor prachtig geluid en is zeer fijn en gebruiksvriendelijk in gebruik. Ik ben nog altijd héél blij met mijn exemplaar, tijd om iemand anders er nu ook blij mee te maken!

Zie jij jezelf al met deze mooie hoofdtelefoon op je hoofd rondlopen? Genietend van de klanken die eruit komen? Geen last van omgevingsgeluid? Doe dan snel mee, want ik mag er één verloten onder alle inzendingen. De winactie loopt tot donderdag 19 december om 13:00, zodat Jabra direct de prijs kan toesturen. Zo ligt de hoofdtelefoon nog vóór de Kerst onder de kerstboom! Je kunt kiezen uit diverse kleuren, zoals zwart, wit en grijs.

1. Vertel waarom jij graag deze hoofdtelefoon zou willen winnen.
2. Volg me op Bloglovin en like deze post. (voor één extra kans)
3. Volg me op Facebook (voor één extra kans)

Op 19 december na 13:00 wordt de winnaar gemaild. Bezoekers uit Nederland kunnen meedoen met deze winactie. Veel succes!


View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...