Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

saramadeleine.se
Att leva och bo i Dalarna, att födas och bestämma sig för att leva sitt liv här. Jag är född i Orsa och bodde där till nittonårs ålder. Det året flyttade jag till Falun, blev kort därefter gravid och blev mamma som tjugoåring året 2004. Då hade jag inget jobb, ingen utbildning på grund av avhoppat gymnasium och levde på existensminimum. Men med ett inre driv läste jag in gymnasiet på 200% blev undersköterska och hoppade snabbt på en utbildning inom IT, för att senare samma år börja studera till lärare. Idag är jag förskollärare 2012 och lärare 2012, samt utbildad specialpedagog sedan juni 2020. Jag är utbildad doula, hjälpmamma i Amningshjälpen och även kursledare i Amningskurs för blivande föräldrar. Jag samlar på porslin, och har en stor kärlek för koppar. Ägare av mellanpudeln Skilla född 190919. Bär min Orsadräkt med stolthet och inreder ett dalahem i en lägenhet. Kom in och läs om mitt liv där mottot är, allting som jag vill kan jag göra.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...