Qtplace

qtplace.com · Aug 23, 2016

Size Zero resultaten

Ik wil als eerst beginnen met sorry! Het heeft een tijdje geduurd maar eindelijk komt mijn ervaring met Size Zero online.

Dat het zo lang duurde heeft wel zijn redenen gehad. Er zou eerst een video verschijnen maar door omstandigheden en het lang moeten wachten heb ik besloten om het voor nu bij een artikel te laten. Uiteindelijk vind ik het super leuk om over zulke onderwerpen te kunnen schrijven. Gewoon lekker alles los gooien en op die manier kom ik ook wat beter uit mijn woorden.

Ik heb super veel vraag gehad naar het resultaat en ik moet zeggen dat mijn vorige artikel over Size Zero ongelofelijk veel keer is gelezen. Ik merk dat het bij de meeste mensen wel goed in de smaak is gaan vallen en dat is natuurlijk begrijpelijk. Resultaten zien is altijd leuk. Maak niet uit waar het mee te maken heeft, alles met resultaten geeft toch wat meer zekerheid voordat je ergens mee gaat beginnen. Dat geldt ook voor reviews op blogs, daardoor zijn de meeste mensen mijn blog ook gaan volgen. Nu is het persoonlijke wat meer een must-have en in dit artikel zal je beide terug zien.

Voor de mensen die nog niet weten wat Size Zero is, raad ik aan om eerst mijn Eerste indruk artikel te gaan lezen. Om het voor nu duidelijk en kort te houden, Size Zero is een bedrijf die jou helpt om snel en moeiteloos een maatje minder te worden. Het wordt geïntroduceerd als de enige succesvolle moeiteloze afslank apparaat in Nederland. Je kan al binnen een paar weken goede resultaten zien en ik was zelf de uitdaging aan gegaan.

Een goede vriendin van mij werkt bij de Size Zero in Haren en zij had mij geïntroduceerd. Ik had er zelf nog niet over gehoord maar ik was zeer benieuwd naar hoe het te werk zou gaan voor mij. In mijn eerste sessie van 45 minuten was ik al meteen 15,5cm kwijt. In de afbeelding hieronder zie je mijn metingen. Dit was voor mij een bevestiging dat het wat voor mij iets zou kunnen betekenen. Ik had voor een lange tijd last van dat mijn gewicht niet naar beneden wou dalen. Wat ik ook deed, mijn lichaam deed er alles aan om terug te springen naar het gewicht waar die zich fijn bij voelde. Ik kwam door Size Zero erachter dat ik te veel vocht op hield waardoor het voor mij moeilijker zou zijn om het getal op de weegschaal te zien veranderen.

In samenwerking besloot ik om een complete sessie van 5 weken te gaan doen. Dit deed ik twee keer per week. Omdat ik super goede resultaten wou zien, bleef ik wel sporten en zorgde ik ervoor dat ik nog steeds goede voeding naar binnen zou krijgen.

Deed het pijn?

In het begin is het wennen hoe de spierstimulatie trillingen te werk gaan. Na een tijdje raakte ik eraan gewend en kon ik al heel snel de frequentie stand hoger laten zetten. Voor mij voelde het net alsof je spieren omhoog getrokken werden wat ik zelf een fijn gevoel vond, meer zodat ik wist dat het echt goed z’n werk aan het doen was.

Resultaat?

Zo als ik al zei, als je het vorige artikel nog niet hebt gelezen raad ik je aan om dat eerst te gaan lezen. Daar leg ik uit hoe alles te werk gaat en wat je deels kan gaan verwachten.

Bij het afvallen ging het een stuk langzamer bij m’n buik en armen. Ik vroeg of ze daar meer de focus op konden gaan leggen zodat het na de 5 weken het er wat makkelijker eraf zou gaan. Ik heb uiteindelijk wel een 2 weken “break” gehad vanwege mijn keel operatie maar dat heeft verder geen effect gehad op de 5 weken procedure gelukkig.

In het plaatje hieronder zie je het resultaat van het 5 weken procedure. Begin december was ik begonnen en in februari was ik klaar. Hou wel rekening met mijn 2 weken, vandaar dat de foto pas in februari weer is gemaakt. Zoals je kunt zien zijn de veranderingen goed zichtbaar. Van december tot februari is er een groot verschil te zien aan de zijkanten van mijn buik. Het is een stuk minder opgeblazen en dat niet alleen! Het ziet er ook nog eens strakker uit. Na Size Zero is het verliezen van vet tijdens het sporten een stuk makkelijk gegaan. Mijn resultaat in juni was voor mij een shock! Ik zie mijzelf natuurlijk elke dag dus ik zie het zelf niet zo snel, maar toen ik een foto nam begon ik het verschil pas echt te zien. Mijn zijkanten en voorkant is na Size Zero echt een heel groot stuk verminderd. Het ziet er nu allemaal wat egaler uit en niet opgeblazen zoals in de foto van november.

In totaal heb ik binnen 5 weken 5% aan vet percentage kwijt kunnen raken en in totaal van mijn gehele lichaam ben ik ook nog eens 46,5 cm kwijt. Dat klinkt awesome als je het aan mij vraagt en ik was best verbaasd over de resultaten. In de afbeelding hieronder zie je ook dat er flink wat van mijn heupen eraf was gegaan. In totaal 12 cm. Armen wat minder, in totaal 3cm.

Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar daar ben ik gewoon verder mee aan het werk. Mijn zijkanten was echt een probleem zone maar dat geldt ook voor de voorkant voor mijn buik. Die is langzamerhand steeds meer aan het verdwijnen maar daar ligt mijn focus nu ook meer op de laatste tijden. Ik ben super blij met de resultaten en Size Zero heeft mij echt geholpen. Size Zero heeft mij echt over de drempel heen kunnen laten huppelen en na jaren over de drempel geprobeerd heen te komen, hebben ze alles een stuk makkelijker voor mij kunnen maken. Eindelijk ben ik erover heen! Eindelijk kan ik verder om elke dag dichterbij mijn doel te kunnen komen.

Er zijn verschillende abonnement mogelijkheden. Ben je nou zelf benieuwd naar een behandeling? Neem dan een kijkje op de Size Zero website voor meer info. Er zijn meerdere vestigingen in Nederland onder andere inHaren!

The post Size Zero resultaten appeared first on QTPlace.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...