Roomed

roomed.nl · Mar 29, 2015

Low-budget tafel dekken voor de paasbrunch


Hoera! De lente is begonnen en het is al bijna Pasen. Dat betekent voor ons weer een goed excuus om ons huis op te vrolijken met de mooiste decoraties, bloemen en takken voor een heerlijke paassfeer in huis.

Is het dit jaar jouw beurt om de paasbrunch te organiseren en wil je groots uitpakken zonder groots uit te geven? Check dan onze tips voor een low-budget paasbrunch in high style!

Bron: City magazine

1. Tafellinnen

Ga vooral niet op zoek naar speciaal tafeltextiel voor Pasen. Haal gewoon je vertrouwde tafelkleed en servetten erbij. Die ‘gewone’ servetten kun je namelijk heel leuk maken door er een paashaas van te vouwen. Hoe je dat doet, laten we in een DIY zien.

Bron: santinha

2. Bestek en servies

Houd ook dit simpel. Met decoraties en uiteraard het eten zet je de tafel al in paassferen en een speciaal paas-servies voegt daar eigenlijk niet zoveel aan toe.

Bron: trends shaker

3. Eierdopjes

Nu kunnen we ons voorstellen dat je niet genoeg eierdopjes in huis hebt. Maak als low-budget alternatief een nestje op het bord van een paar takjes en leg daar het eitje in. Om het helemaal af te maken, kun je ook nog de tafelschikking aangeven op de eieren door ieders naam op het ei te schrijven of schilderen. Ga je toch liever voor een echt eierdopje? Dan hebben we nog een paar low-budget eierdopjes gevonden!

Bron: il gossip

4. Decoraties

Ga helemaal los met de decoraties, want dit gaat jouw paasbrunch (naast het lekkere eten natuurlijk) helemaal maken. Denk aan wilgentakken, bloembollen, veren, maar ook papieren decoraties. Zo kun je van een simpel fel papier het silhouet van een paashaas uitknippen en als decoraties op tafel leggen. Beschilder eieren voor een persoonlijke touch aan tafel!

Bron: white camelia

Wil je ook de rest van je huis in de paassfeer brengen? Denk dan ook eens aan art prints, die je na de paasdagen ook nog gewoon in huis kan houden zodat je niet zomaar geld uitgeeft aan een eenmalig festijn!

The post Low-budget tafel dekken voor de paasbrunch appeared first on Roomed.

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...