Yes, interieur-walhalla The Loft lanceert webshop

Vorige week schreven we al even over de wintereditie van The Loft in onze weekendtips en nu hebben we weer geweldig nieuws over dit interieur-walhalla. De meubels en woonaccessoires uit The Loft zijn vanaf nu namelijk ook online te bestellen!

Nog even een in het kort over The Loft: eigenlijk is het je droomhuis, waar je direct in wilt trekken inclusief al het meubilair. Maar in feite is The Loft een tijdelijke winkel, ingericht als huis vol met gave meubels, kunstwerken en bijzondere objecten. Voor de wintereditie richtte The Playing Circle het Vaudeville Theater in Amsterdam in. Wij namen uiteraard direct een kijkje bij de opening en zijn ontzettend blij met de lancering van de webshop zodat we nog even goed kunnen nadenken over onze aankopen, want eigenlijk wil je direct de hele Loft wel leegkopen! Kijk maar even mee..

Je kunt The Loft nog bezoeken tot en met 4 januari, maar mocht je nou helemaal geen tijd hebben om langs te gaan dan is dat geen reden voor paniek. De webshop blijft namelijk wel bestaan nadat The Loft haar deuren sluit!

The post Yes, interieur-walhalla The Loft lanceert webshop appeared first on Roomed.

  • Love
  • Save
    1 save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...