Sandra Beijer - Niotillfem

sandrabeijer.se · Dec 12, 2015

min måndag till fredag i 14 bilder.

Jag tänkte att ni skulle få följa med på en liten summering av min vardagsvecka på 14 halvsuddiga bilder.
Ikväll lovar jag förresten att ta med min systemkamera ut på äventyr, var länge sedan nu. Men det är så evinnerligt tråkigt att fotografera när det är så mörkt och deppigt ljus tycker jag.
Hur som helst, mot min vecka!

På måndagen slog tulpanerna ut i köksfönstret och gjorde mig lite gladare i måndagsgrånaden.

På kvällen orkade vi inte laga middag utan åt dumplings istället, jag stekte ihop någon champinjon-spenat-morotsgrej till sidan av med soya, chili och lime.

På tisdagen efter lite förmiddagsjobb på ett café gick jag hem och gjorde lunch. Det blev sallad på allt jag hittade i kylen: gurka, selleri, tomat, grantääple, selleri, keso och parmesan. Blev gott. Fick även ett bud med en ram från Skultuna. Så himla fin ju. Det var jag i ramen men motivet byts ut snarast : )

När jag jobbat klart vid fem kollade jag på det sista avsnittet Seinfeld. Har under hösten köttat samtliga 9 säsonger och nu är jag alltså klar och har därmed sett prick alla avsnitt av denna briljanta serie.

På kvällen kom jag på att jag hade ett presentkort på Foodora som är ungefär som Onlinepizza men med bara bra restauranger ( att leverans kostar bara 39 kr?? så bra). Jag överraskade Magnus med ceviche och empanadas från vår favoritcevicheria Delimundo. SÅ gott.

Sedan kom onsdagen! En av mina favoritdagar. Min t-shirt fick spegla hur det kändes inuti.

På kvällen kom Bibi över på middag!

resten av hennes familj då förstås: Sebastian, Matilda och Morris. Jag och Morris gjorde spaghetti med köttfärssås till alla.

På torsdagen gick jag och tränade på lunchen.

Och när kvällen kom piffade jag till mig på detta vis.

Sedan mötte jag upp Jonna, Viktor och Maja på Folkbaren för att äta middag.

Efter middagen gick vi till Delicatessen och drack öl, Marica kom förbi också.

På fredagen var jag halvbakis från gårdagen (bu) och tog pauser typ varannan timme under jobbdagen för att kolla på tv-serier istället.

På kvällen lagade jag och Magnus en slags ceviche med mango, lök, koriander, tomat, räkor, chili och avocado (plus massa lime) som vi åt i tortillas. Sedan gick Magnus på kalas och jag stannade hemma och kollade på Skavlan.
Klart slut med vardagsvecka!

Nu är det lördag och jag tänkte gå ut och köpa nya tulpaner eftersom de från måndagens bild slokar döende framför mig.

Translation. 14 images from my Monday – Friday.

View original
 • Love
 • Save
  16 loves 2 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...