Sandra Nobre Art

kandees.com · Sep 4, 2017

WILD THOUGTS


When i'm with you all I get is wild thoughts. Wild wild wild.. Har alltid tyckt om originalet av Carlos Santana men jag måste säga att jag verkligen älskar den här versionen med Rihanna 😬 Rihannas röst har verkligen utvecklats genom åren och jag älskar hennes utstyrsel i videon.. Typ lite exotisk (?) Är inget Rihanna fan men ja.. på tal om Wild eftersom att målningar nedan heter just det:

So lets get wild. Nä men det jag skulle skriva var att det bara finns två exemplar kvar av detta konsttrycket och storleken är så stort som 90x90cm, maffigt med lite större konsttryck tycker jag. Jag vet inte om jag ska beställa påfyllning av den.. Vad tycker ni? Isånafall blir storleken 70x70cm pga att det finns bättre utbud av ramar till den storleken.
Vill du nypa ett av de sista exemplaren så gör du det här. Alltid fri frakt.
Under September månad kommer två helt nya konsttryck/motiv. En del påfyllningar kommer också då det mesta snart sålt slut. Ta gärna en titt i min lilla butik, det skulle betyda massor ♥
Godnatt Sverige!
// Sandra
Glöm inte att hjärtklicka ↓
View original
 • Love
 • Save
  2 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...