Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Sara Rylander

sararylanders.se
Hola amigos, Välkomna hit! Jag heter Sara Rylander och är bosatt i småland. På min blogg får ni ta del av min träning och kost men även min vardag som innefattar både de ena och de andra. Utöver att träna älskar jag att umgås med mina vänner, shoppa och resa! Jag kommer också att dela med mig av mina bästa tips kring träning och hälsa. Är också ambassadör för Fitnessguru & kommer självklart att dela med mig av allt från fakta till recept om deras produkter! Allt detta och mycket mer kommer det att skrivas om här, Enjoy! Vill du kontakta mig? Skicka iväg ett mejl till: sary.pcv@procivitas.se
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...