sarastrandno

sarastrandno.com · Oct 8, 2013

Outfit | Oversized turtleneck

Photo/Polliani.
Wearing boots from Stockholm Design Group, skirt from Noisy May, turtleneck and coat from Gina Tricot, bag from Joseph and sunglasses from Ray-Ban.

Jeg er veldig innstilt på høst om dagen, så innstilt at jeg har en tendens til å ta på meg for mye klær. Nå krysser jeg fingrene for like bra vær i morgen (og at jeg har lært), så kanskje jeg får brukt skjørtene mine uten strømpebukse en liten stund til. Jeg elsker jo miniskjørt!

-
I’m so in for fall that I actually end up putting on way too much lately. Now I’m just crossing my fingers for more weather like this (and having back my common sense), so that I can put on my skirts without leggings again. After all, I do love mini skirts!

View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...