Scandinavian Deko.

scandinaviandeko.com · Sep 12, 2014

Le weekend / Viikon loppu

Weekend, after a hectic week and soon I´m heading to our country place with my daughter. Picking porcine mushrooms and maybe some horse riding, my kind of luxury life.
We also have some new ideas for our cottage and I need to plan these. When we started this "cottage project" two years ago, place looked like this. There´s been a big change but in the future, maybe more coming. Enjoy the weekend!
- - -
Loppui tämäkin viikko. Ihana, mutta sen verran kiireinen, että ruuhkassa, auton seistessä liikennevaloissa luulin jo nukahtavani - Eilen. Nyt on toisin. Pakataan kohta kimpsut & kampsut ja hurautetaan saaristoon. Tytär ja minä, ihan vain kahdestaan. Ajattelin mennä tallitöihin ja tietysti ratsastamaan. Hyvää vastapainoa kaikelle design hörhöilylle. Noita herkkutattejakin pitäisi taas hakea, metsät ovat niitä pullollaan. Kunhan vain jaksaa kumartua. Ja vähän pitäisi miettiä ja mittailla myös. Meidän ajatukset mökin suhteen ovat kasvaneet, tai ehkä kirkastuneet. Toki olemme edenneet parissa vuodessa, kuten tästä kuvasta näkyy, mutta kohta on aika ottaa uusi askel. Hyvää viikonloppua, ystävät hyvät!
View original
 • Love
 • Save
  2 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...