Seventeen doors

seventeendoors.residencemagazine.se · Apr 24, 2018

Kids room

Vi har ju lämnat småbarnsåren här hemma, men tjejernas rum har väl inte utvecklats jättemycket. Jag är ju inte den som gör om speciellt ofta, utan det som jag först väljer är jag ofta nöjd med ett tag. Jag kan min smak. På Pinterest kan ni kolla in den. Om sanningen ska fram så har jag kanske lite svårt att släppa taget om småbarnsrummen. Ni vet, tapeten jag valde när min förstfödda låg i magen. Men visst, det går ju inte att leva med bebisrum hur länge som helst. Fåniga vimplar uppskattar inte nioåringar.

Hur som helst, jag såg den här bilden på Pinterest som kommer från stylisten Susanna Ventos instagram. Det här rummet skulle både mina tjejer, som bara ägnar sig åt ”flickis” just nu, och jag gilla. Fin färg, lampa, och byrån har jag här hemma också. Praktiskt och galet fint! Tyvärr har vi två små rum till tjejerna istället för ett stort. Så idén funkar ej hos oss. Men kanske hos nån annan för håll med om att det tilltalar såväl stor som liten.

View original
 • Love
 • Save
  5 loves 2 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...