Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Silje Therese

siljetherese.com
Hej, vad roligt att du kikar förbi mitt kreativa avlastningsställe! Silje heter jag, rötterna i Norge men lever förtillfället en småstadsidyll i hjärtat av Ekenäs (Finland) där jag jobbar som fysioterapeut. För mig är bloggen ett ställe eller den värld jag flyr till då jag behöver få utlopp för min kreativitet. Ibland rör det sig så mycket i mitt huvud så det kan bli ett kreativt kaos av det hela. Några ord som sammanfattar min blogg: inredning, fotografering, resor, träning, mat, vardag.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...