Värmande senapsgult

Dags att mysa till det i sovrummet? Ju kallare och kalare det blir på träden, desto större behov har vi att kompensera detta med värmande textilier i våra hem. Varför inte börja med sovrummet?

 • Addera mer textilier till rummet. Fram med mattor som du placerar vid sidan om sängen, eller varför inte under ”halva” sängen. Plädar och fårskinn kan få ligga nere vid fotändan, lätt tillgängliga när regnet piskar utanför husknuten och en bra bok väntar på nattduksbordet.
 • Ta in värmande kulörer. Här har jag valt att lyfta fram den senapsgula tonen, som ger en skön höstkänsla.
 • Gardiner ger ett ombonat intryck och trygghet till rummet.
 • Belysning! Har du haft ont om belysning i rummet tidigare, nu är det dags att ta tag i problemet och investera i alla former. Allmänbelysning i taket, tavelbelysning, dekorationsbelysning i fönstret, läslampa på sängborden och uplights eller spots som ger rymd till rummet.

Varför inte ”hotta” upp den trista svarta kappan med en skön halsduk? Den här skönheten är från Etsy. Likväl som kuddarna nedan.

Önskar er en härlig söndag! Glöm för guds skull inte att RÖSTA, det är ett otroligt privilegium vi har i Sverige, så utnyttja din rätt att tycka till!! Här blir det frukost hos bror med familj, sedan hemfärd mot Skåne igen. Därefter tar vi en promenad ner till skolan och röstar, tycker verkligen om den känslan. Känns högtidligt på något sätt. Sedan blir det Cirkus Scott och i kväll valvaka.

Kram Jannice

 • Love
 • Save
  8 loves
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...