Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Sofie Silwer- Livet i Norrland!

sofiesilwer.blogg.se
Mitt namn är Sofie Silwer och jag är 30 år. Jag har bloggat om mitt liv och mina äventyr i Skellefteå sedan 2009, men nu väntar nya äventyr för mig. Sommaren 2012 har jag varit med om stora förändringar och det har varit mitt livs häftigaste resa. Jag känner mig starkare än någonsin och ser med spänning på framtiden, en framtid som jag för tillfället inte har en aning om vad den kommer att erbjuda. I höst kommer du att få följa mig när jag startar ett nytt liv, ett liv där jag ska hitta tryggheten i mig själv och kämpa för att nå mina drömmar. Självklart kommer jag fortsätta dela med mig av det jag älskar i livet - bakning, matlagning, inredning och foto. Ni kommer få följa mitt nya liv, mina tankar och mina drömmar i text och bild.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...