Stampin' Cards And Memories

stampincardsandmemories.blogspot.nl · Nov 20, 2014

Stampin'UP! Artisan Blog HopHee hallo en goedemorgen! Vandaag de wekelijkse Stampin'UP! Artisan Design Team Bloghop, een hop met enorm veel inspiratie én voorbeelden. Deze week staat mijn post in het teken van de Gift Card Envelope and Trims Thinlits Dies. Deze set bestaat uit 5 onderdelen, één grote om het envelopje te maken en de anders dies zijn om het envelopje een finishing touch te geven.

Omdat ik het altijd leuk vind om te zien hoe anders een kaart word met een ander design heb ik twee kaarten gemaakt met dezelfde lay out. Eén klassiek met de Trim The Tree DSPS en de andere in mijn favo kleuren met het All is Calm SDSP. Het envelopje heb ik gestanst, gevouwen en op de kaart geplakt.

Behalve schattige kleine envelopjes kun je ook een doosje maken met de Gift Card Envelope and Trims Thinlits Dies. Ik heb er twee gemaakt van het mooie, stevige Under The Tree Specialty Designer Series Paper. De teksten plus de sneeuwvlok zijn gestempeld met de Trendy Trims Photopolymer Stampset.


Close-up doosje, gestrikt met mijn favoriete lint het Natural 5/8"Chevron Ribbon. Hoe maak je dit doosje? Klik even
HIER onwijs makkelijk en een superleuk resultaat! Doosje meet 10,2 cm x 7 cm de hoogte is 3,8 cm
Nu mag ik jullie doorsturen naar mijn inspirerende teamie.....Kaitlyn Zumbach, enjoy

Ik wens jullie allemaal een leuke bloghop, veel plezier!
Inge
Built for Free Using: My Stampin Blog
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...