Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Stefan Stenudd

stenudd.blogspot.com
Jag är författare, frilansjournalist, idéhistoriker, aikidoinstruktör med mera. Jag har bland annat varit rockrecensent på Dagens Nyheter, krogrecensenten Bong på Sydsvenskan, och för riktigt länge sedan en kort tid litteraturkritiker i Aftonbladet. Inom idéhistorien forskar jag i skapelsemyternas tankemönster. Bland mina böcker finns romaner och facklitteratur om exempelvis taoism, aikido och annat österländskt, även astrologi och mytologi. På min blogg skriver jag om allt det ovanstående men också gärna om film, kultur, politik och annat som kan falla mig in.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...