Stil Inspiration

stilinspiration.elledecoration.se · May 29, 2017

My outdoor lounge

Loungegruppen i teak från danska Muubs är mina favoritmöbler till uteplatsen och jag får många frågor om var man kan köpa dem. Tidigare hittade man dessa bl a hos Confident living. Men de verkar ha sålt slut. Med lite efterforskning kan jag istället tipsa om Basement Designs webbshop eller kontakta svenska agenturen Homestructures för mer info. Våra dynor är i nyansen Café Latte men de bleks rejält i solen och är betydligt ljusare efter en sommar.

Skönaste hänget i Renoir haning chair från Sika som jag tipsade om i mitt inlägg här tidigare.

Jag bränner av svar på alla frågor samtidigt. Soffbordet är ett underrede från ett gammalt IKEA Eksjö skåp som inte finns kvar i sortimentet längre, marmorskivan är måttbeställd från stenfirma.

See more pictures from our outdoor lounge and the sunshade from last summer.

View original
 • Love
 • Save
  6 loves 10 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...