StockholmsMorsan

stockholmsmorsan.se · Jan 19, 2016

Starcycle AB

Jag måste bara få berätta! Jag blir så lycklig när det går bra för familj, vänner och bekanta! Den där svenska avundsjukan existerar liksom inte hos mig!
och den här gången vill jag skryta om ett företag som min väns sambo startade upp för lite mer än ett år sedan.
De arbetar med att hjälpa företag och privatpersoner med bortforsling av… Ja typ vad som helst egentligen! Flyttstädning och dödsbon osv.

Vi bad om hjälp när vi skulle flytta från lägenheten till huset. Vi valde att lägga pengar på flytthjälp eftersom jag var i början av graviditeten och mådde så dåligt och Fredrik la all sin tid på renoveringen av huset annars hade vi inte haft något att flytta in i :)
Så vi bokade in Starcycle för flytthjälp och flyttstäd.

Helt plötsligt en morgon vaknar jag av ett samtal… -vi är här nu.
Va?!? Jag låg ju i sängen, barnen skulle till skola och dagis! Jag mådde piss och ville bara krypa under täcket igen! Jag hade misstagit vilken tid vi faktiskt hade bestämt…
Men Starcycle var så hjälpsamma och professionella så de svarade mig -vi löser det!
Så jag körde barnen och under tiden började Starcycle att flytta våra möbler. Och jäklar vad det gick undan! Gick så fort att när de hade tagit alla möbler så hjälpte de mig att packa fler lådor som vi kunde flytta. Sen passade vi på att tömma det som fanns kvar i förrådet också.
Jag pekade och de arbetade. Kändes lite lustigt men de var så glada och fick mig att känna mig väldigt väl behandlad.
Sen är det ju alltid trevligt att se starka män lyfta tunga saker ;) fniss!

När fakturan senare kom så fick jag en lättare chock! Marcus, som är grundare för Starcycle, var väldigt tydlig med timpris per gubbe och paketpris för flyttstäd. Så jag och Fredrik hade lagt undan en budget för detta och när jag såg summan på fakturan så tänkte jag att det måste vara fel! Så jag hörde med Marcus om den stämde, och ja det gjorde den. Men det var ju bara halva den summan vi räknat på! Helt fantastiskt! Vilket jökla bra företag!

Vi blev glatt överraskade gång på gång tack vare Starcycle och vi har rekommenderat dem till alla vi känner.
Jag har sett att kändisar har anlitat dem och nu på morgonen så såg jag att Starcycle och Marcus vunnit Årets nyföretagare här i Sollentuna i Stockholm. Grattis till Marcus! Bra jobbat!
Så om ni har grejer som ska slängas eller flyttas på eller behöver hjälp med städning så vet ni vilka ni ska ringa! Jag garanterar bra service!

Ni kan läsa mer om dem här!


View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...