Stylizimo blog

blog.stylizimo.com · Sep 17, 2015

Vakre plakater fra Desenio

// Sponset post

Jeg har lenge planlagt å lage en bildevegg på soverommet, og nå har jeg endelig fått opp noen plakater fra Desenio som kom i posten for en stund tilbake. Fashion plakater passer godt inn på soverommet synes jeg, så valget falt på en stor Chanel plakat, sammen med en mindre plakat av en vakker dame som har teksten “Beauty begins the moments you decide to be yourself” ( viktige ord å huske på! ) Det nydelige bildet av den hvite hesten, samt den tåkete skogen har begge noe drømmende over seg, og de gir en ro til rommet som jeg liker.

Jeg ble kjempe fornøyd med resultatet, og synes det ble mye lunere på soverommet straks det kom noen bilder på veggen. Legg merke til at jeg har valgt noen rammer i lyst tre som tar opp fargen på stolen, men også for å tilføre rommet varme og hint av natur – et lite tips på veien ;)

Et bilde av de jeg elsker aller høyest gjør bildeveggen mer personlig og ekstra hyggelig.

Images: Nina Holst

View original
 • Love
 • Save
  62 loves 25 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...