Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Sund familiemad

sundfamiliemad.dk
Jeg hedder Stine, er 36 år, bosat i Horsens sammen med min datter Penny, min kæreste Steffen og hans to dejlige børn Mikkel og Celina. I kender mig måske fra min Instagram profil @sundfamiliemad.dk hvor jeg i nogle år, har delt sunde og lækre opskrifter. Jeg er til daglig selvstændig fotograf, men har valgt, at starte denne blog, da interessen for sund økologisk kost, er vokset siden jeg blev gravid. For mig betyder en sund krop rigtig meget, men jeg går lige så meget op i, at vores miljø og ikke mindst vores dyr har det godt. Så vidt det er muligt, vælger jeg altid økologisk og går ikke på kompromis med dyrevelfærden. På denne blog vil du finde mine yndlings opskrifter som både er sunde, lækre, men også nemme, at lave. Når man som jeg har børn, betyder tiden rigtig meget når man laver mad. Det skal helst være så nemt som muligt, men det skal også smage godt. Sundhed handler for mig ikke kun om at spise sundt, men også at holde mig fra de ting jeg ved ikke er godt for mig. Det gælder både mennesker der dræner mig for energi, det gælder madvare og ting som jeg kan mærke som påvirker mig i en negativ retning. Kur kommer af det latinske ord Cura som betyder “omsorg” altså “at drage omsorg for sig selv” Det siger det hele så fint og magisk....
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...