t r e t t i e n [31]

trettien.com · Oct 18, 2013

alt søppel kan brukes til..


Blogging fører med seg en hel del, man (eller kanskje bare meg!?) blir mer opptatt av om ting (...som man ellers kaster..) kan brukes til noe. Jeg fikk det plutselig for meg at vi ikke skulle kaste vinkorkene lenger. Ja, for jeg kom nok til å bruke de til noe en vakker dag. Denne vakre dagen er kommet, for etter å ha googlet litt fant jeg plutselig et tips om at de kan brukes til bordkort-holdere. Og jeg fant altså ikke på det selv, så jeg kan (dessverre) ikke krediteres for oppfinnelsen. Apropos søppel.. Det er vel heller ikke mange der ute som sitter på kne på en parkeringsplass midt i byen for å røske med seg noen store, fine høstblader. (...og man må regne med at mannen ler når han titter oppi posen samtidig som har spør spøkefullt; "er det boss dette her, eller?")Men her er iallefall tipset; dekorer med høstblader og vinkork! Det er jo bare nesten gratis - spørs bare om du har kjøpt eller fått vinflasken ;)

Om ikke mange timene skal jeg avgårde til Interiør- og boligmessen som går av stabelen i Bergen. Gleder meg til å treffe både kjente og ukjente interiørfrelste jenter! Du kan følge meg på instagram @trettien, og på hele interiørmessen #messen13.

Ha en fin helg!
I've finally found out what I could do with my collection of wine corks! Tent card holders!
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...