t r e t t i e n [31]

trettien.com · Nov 7, 2013

dip-dye lys


For en stund siden oppdaget jeg en artig blogg; MYDUBIO. En utrolig inspirerende blogg med mange geniale DIY tips, blandt annet disse tøffe dip dye lysene! Jeg måtte selvsagt teste selv, og lysene ble knalltøffe i lysestaken fra Hay.


Mange har spurt hvor gulvteppet mitt er kjøpt, og til de som lurer så er det altså kjøpt hos Bolia. Teppet heter loop rug og er i fargen "creme" (men det ser altså lysere ut på bildet mitt pga jeg har redigert det...).

Ha en fin dag!
I saw these cool candles at the blog; MYDUBIO I loved the idea, and I had to give it a try myself. Quite cool, or what?
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...