t r e t t i e n

trettien.com · Dec 7, 2013

nib utfordring: jul, jul, strålande jul


Endelig er desember måned kommet - den mest idylliske måneden i året! En førjulstid hvor koser oss med rolig og bedagelig julegavehandel, pynter til jul mens vi nynner på en julesang, smilende og velstelte unger som velvillig stiller opp til åretsjulekortbilde og som koser seg med pepperkakebaking. Ehh, nei! Heldige er de som har det sånn, men det er nok ikke virkeligheten her i huset. Her ble ikke julestjernen hengt opp før storebror (6) plutselig spør meg "mor, hvorfor skal ikke vi feire jul i år?" (...til mitt forsvar var det bare 3.desember!)
foto: cathrine aarsland ©
Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg rett og slett bare lagt fra meg "flink-pike" syndromet denne julen (for jul blir det jo uansett!) Det er liksom nok å ta seg av familie og hus i tillegg til jobb. Men... NIB-utfordringer, foto og styling er noe jeg liker - noe jeg prioriterer å gjøre. Så her er mitt bidrag til jul, jul, strålande jul!
Ha en strålande dag!
As I said, I haven't got time to decorate the house for Christmas yet.. Until my son asked me "mum, why don't we celebrate Christmas?" (for my defense, it was only the 3rd of Desember!) Well, well.. Here is my contribution to the NIB challenge this month; the theme is (offcourse) Christmas!
View original
  • Love
  • Save
    Forgot Password?
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...