Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Tappa kilon

tappakilon.com
Mitt namn är Petra och jag är en glad tjej som driver bloggen Tappa kilon. Jag bor i den underbara staden Trollhättan med min sambo och pluggar personalekonomi på högskolan. I bloggen kommer ni att få följa med mig till gymmet, ut i löpspåret och ni kommer också följa med mig på min viktresa mot ett hälsosammare liv. När jag började blogga år 2012 var jag varken intresserad av träning eller att äta nyttigt. Efter att ha stigit på vågen och sett siffran 84 kg fick jag nog och började då min resa mot en bättre hälsa. Min målvikt är 65 kg men i nuläget känns det endast som en siffra och det är viktigaste är att jag mår bra. Bloggen är till för att inspirera och motivera er läsare men också mig motivera mig själv. Att vara hundra procent ärlig från början i bloggen kommer vara A&O för mig, jag tror också att just ärlighet är en nyckel till att lyckas med min viktnedgång. Jag vill också i bloggen påpeka att jag inte är en expert på ämnet träning, hälsa eller kost men jag tror att jag och även ni kommer komma långt på dem erfarenheter jag har fått av den här resan hittils.
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...