Tilda Bjärsmyr

tilda.damernasvarld.se · May 23, 2016

Tjejernas barnrum!

Vår äldsta tjej Charlize rum går i tonerna av ljusa pasteller och basen med ljust grå väggar! När man stiger in i charlize rum så känns det direkt som man förflyttat sig in till en liten sagovärld med rosa pasteller, fluffiga lakan, glitter i tak och på väggar och gosedjur som svämmar över. Samtidigt så ska rummet hålla en ganska neutral känsla och det tycker jag verkligen vi fått till. Leksakerna har jag gömt i plastbackar under sängen och i träkorgar/tygpåsar jämte garderoben, i ena hörnet. Både praktiskt och fint för påsarna och backarna sväljer en massa saker! Vid det lilla skrivbordet så sitter Charlie ofta, och både pysslar och målar! Så gulligt! Från ellos, här.

Matta- elodie details Träbackar/ bloomingville Soffa/ ellos Stjärnvimpel sänghimmel / numero 74 stol/ ellos

Lilla Luizas rum går i samma toner och det finns en liten tanke bakom det. Tjejernas rum ligger nämligen vägg i vägg och konstrasten är så fin utifrån rummen och det flyter nästan ihop till ett! Här går dock väggfärgen i en kallare, rosa/lila ton och här trängs ljust naturmaterial på både inredning och leksaker och byrån, tillsammans med vägghyllan fick en lite mörare grå ton! Turkos matta för lite färg och ett mystält med belysning för mysiga lässtunder och vimplar i tak för extra myskänsla och ombonad!

Lampa/ cam cam cph tält/ granit bord stolar/ kids concept säng/ sebra förvaringspåsar/ tell kiddo byrå/ stokke

Barnens rum kommer att hålla i år framöver och både jag och barnen älskar dom. Får en super härlig känsla så fort jag sätter min fot i ett av rummen! Det måste ju ändå vara ett gott intryck!

KRAM på er, tilda

View original
 • Love
 • Save
  2 loves 5 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...