Tina Dalbøges kreative påfund

tinadalboge.dk · Aug 3, 2013

Her kan du købe – eller bare se et færdigt sofabord af paller med møbelhjul under…

Her på REFORMA´s site har jeg fundet et råt palle-sofabord du kan købe for 2495.-

Ret sejt hvis du spørger mig. Hvis du klikker her, kan du se et palle-bord en af bloggens læsere har lavet. Hun har lagt en akrylplade ovenpå. På den måde bliver der mere bordplade. Du kan få skåret et stykke akryl efter mål i de fleste større byggemarkeder. Eller få en glasplade ved glarmesteren. Hvis du klikker her kan du se hvordan du kan behandle paller – bejse, oliere, male osv.
Store og kraftige møbelhjul – dem med bremse – så bordet ikke drøner rundt, – kan du købe her i min Kreahobshop.dk til en go´pris… 4 stk for 149,95 - klik på linket eller på billedet af møbelhjulene, så kan du se mere om dem. Hvert hjul kan bære 50 kg, så der er også mulighed for, at der kan komme en eller to paller mere på. På den måde vil bordet for en mere “brugervenlig” højde. Her kan du se hvor du kan købe nye og brugte eu-paller… Og her kan du se en masse idéer hvor der er brugt paller.

Hvad mere kan man sige end… Der er en Palle til alle - hvis det er en mand der hedder Palle så må vi håbe det ikke er en træmand. Go´lørdag – kh Tina

Kreahobshop.dk Produkter


4 møbelhjul m. bremse4 store hjul med bremse Gå til produkt-siden

View original
 • Love
 • Save
  4 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...