Trendenser

trendenser.se · Apr 10, 2017

DIY: Enkel servettbrytning / dukningstips till påsk


Jag fattar inte vart veckorna tar vägen. Är vi redan framme vid påsk? Hur gick detta till? Förutom att det känns som om tiden går allt fortare för varje år så märker jag också att jag blir allt mindre "pysselbenägen" för varje säsong som passerar. Jag söker mig till enklare och mer "vuxna" lösningar som ger maximalt mys för minsta insats. Inför årets påskdukning testade jag den här idén för en superenkel servettbrytning, som funkar ihop med riktiga linneservetter. Knyt kaninöron runt påskäggen! Allt man behöver är en bit hampasnöre, resten har du nog redan hemma. Rulla ihop en tygservett på diagonalen, vik runt ett ägg och fäst med ett oblekt snöre eller sidenband Funkar oavsett färg på servett och ägg, och är fint både till frukost, lunch och brunch!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
View original
 • Love
 • Save
  14 loves 13 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...