Trendenser

trendenser.se · Feb 13, 2015

Hemma hos Seventeendoors


I brist på Hemnetgodis de senaste veckorna (jag hittar verkligen ingenting som ligger ute till salu - som jag känner 110% för inredningsmässigt just nu) så bjuder jag på en inlänk till bloggaren Ulrika på bloggen Seventeendoors hos Lovelylife som nyligen visat upp sitt hem i ett tidningsreportage. Även om bilderna är fotograferade redan 2013 så känns stilen i allra högsta grad aktuell även idag. Inte minst eftersom (som Ulrika själv konstaterat i en söndagskrönika) de marockanska Beni Ourain-mattorna finns att få tag på varstans numer. Snyggt stylat av Pella och plåtat av Kristofer Johnson för Residence. Hatten av till er!
Mattan är en marockansk Beni Ourain, fåtöljer PK22 från Fritz Hansen, golvkruka TineK (?), print bakom soffan från Yoko Ono Moderna Muséet. Golvlampan kan den vara Pellas?
Printet på bilden nedan har min kompis Bodil tagit, det heter Lillstrumpa och kan köpas på Rum21. Över lag väldigt kul att få titta in hos ännu en bloggare som är sann den stil hen skriver om. Jag skulle kunna visa alla bilder men det är bättre ni går in till henne eller Pella för att se mer. Glad fredag till er!

Foto: Kristofer Johnsson, Styling: Pella Hedeby
View original
 • Love
 • Save
  12 loves 8 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...