Trendenser

trendenser.se · Nov 5, 2014

Hemnetgodis på Hvitfeldtsgatan


Ni som bor i Göteborg känner igen huset. Den pampiga borgen uppe på Kungshöjd. Kolla in den här sekelskifteslägenheten som är till salu på Hvitfeldtsgatan! Åh! Jag kanske hade önskat mig lite mera mattor och trädetaljer för att mjuka upp allt det vita och lackade i inredningen men jag förstår såklart att lägenheter som den här inte är stylade för mig som bloggare eller "inspirationssökare" utan för att visa upp potentialen och det unika med just den här bostaden. Som ljusflödet, de såpade brädgolven, fantastiska listverken och de vackra spegeldörrarna. Till exempel. Lite tittgodis på en regnig onsdag om jag får be?
Foto: Alvhem Interiör Styling: Team Sarah Widman
View original
 • Love
 • Save
  35 loves 9 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...