Trendenser

trendenser.se · Apr 4, 2018

Life hacks för inredningsintresserade småbarnsföräldrar?


Jag tänkte att vi kunde vara lite bjussiga och dela våra bästa linredningsrelaterade life hacks för småbarnsföräldrar. Jag börjar med ett gäng av mina, så fyller ni på med era i kommentarsfältet. Är ni med?
Foto: Lampverket.se

- Skydda mattan under köksbordet från barnmatskladd och spill med ett genomskinlig golvskydd för kontorsstolar. Finns att köpa i barnbutiker också, men är oftast billigare (och större) på kontorsavdelningen.

- Trä en tunn strumpa över dammsugarmunstycket för att fånga upp legobitar som halkat in i trånga utrymmen, fastnat i lurviga ryamattor eller svåråtkomliga ställen.

- Förenkla för er själva genom att inte bara se över leksaksförvaringen i barnets rum. Ha en plats för leksaker i alla rum som barnen leker i under dagen - men de behöver inte vara barnsligt urformade. I köket kanske det är en egen kökslåda i deras höjd, i vardagsrummet kanske det är en fotpall med förvaringsutrymme.

- En liten sopskyffel (eller spade) halverar städtiden för utspridda leksaker som behöver plockas upp för hand med hälften. Minst!

- Klädrollers är toppen för att städa upp pyttesmå glaspärlor, finkornigt glitter och annat pysselmaterial som fastnar i bordsdukar, mattor och möbelklädslar.

- Kolla om du kan montera loss framstycket på spjälsängen när barnet växt ur den. Vips har du en fin mini-dagbädd!

View original
 • Love
 • Save
  45 loves 38 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...