Trendenser

trendenser.se · May 10, 2015

Veckans söndagssummering - v 19 - 2015


Här kommer en summering av nya lanseringar, nyheter och snackisar värda att ha koll på från inredningsbranschens vecka 19. Såväl stora rubriker som finstilt snack. Och en hel massa nya fina pressbilder så förbered er på ett låååångt inlägg. Hoppas ni hittar något kul!
Granit har släppt nya härliga bilder på sin sommarkollektion. Se mer HÄR!

IKEA är aktuell med en ny limiterad serie som fått namnet KRYDDGLAD (släpps i butik 12/6) liksom med nya pressbilder. Jag är spekulant på lådan KNAGGLIG till våra picnicutflykter på landet.
Och Hemnet lanserade "Hemnethemmet" i veckan. En skiss av Tham & Videgård som symboliserar Sveriges mest eftersökta bostad, baserat på de vanligaste söken bland Hemnets 2 miljoner användare.
Dagen efter den nyheten stod det klart att Schibstedt (som ju äger flera stora tidningar och sajter inkl konkurrenten Blocket Bostad) lagt ett bud på Hemnet. Läs mer HÄR!

En omviskad nyhet i Hemnethemmets kölvatten är att Bornstein Lyckefors mastermind Kalle Lindvall redan ritat ett nästan identiskt hus nästan spot on dessa önskekriterier från Hemnets användare - och det huset har fått bygglov och är i produktion. Inflyttningsklart vid årsskiftet. Great minds... har koll?
Artilleriet är först i Sverige med att ta in hypade hudvårdsvarumärket Grown Alchemist vilket många inredningsbloggare uppmärksammat i veckan.
Åhléns satsar på souvernirer (?) i "This is Sweden". HÄR kan du se mer av den nya kollektionen.
Och HIMLA har släppt bilder på sin höstkollektion. Jag är nyfiken på handdukarna och konstaterar att Ole Wanschers colonial chair verkar vara i ropet igen. Ser den överallt just nu. Sist men inte minst avslutar jag med nytt inredningsprogram. Har ni sett Vem bor härSVT? Tipstack till Helena. Visste ni förresten att det var DET programformatet som jag och Stefan provfilmade för HÄR (innan produktionsbolaget bestämde sig att ändra upplägget och byta ut den tänkta "gissningsjuryn" dvs en grupp inredningsexperter och beteendevetare i ursprungsformatet, till de faktiska deltagarna vid inspelningen). Så kan det gå! Och med det titt-tipsen och den kuriosan önskar jag er alla en fin start på vecka 20.

Foto: Granit, IKEA, Hemnet, DI.se, Bernstain Lyckfors, Åhléns, Himla och LivingbyH / Leila
View original
 • Love
 • Save
  11 loves 4 saves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...