Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Vägen Att Bli Jag

vagenattblijag.se
Jag är en tjej som närmar mig de trettio som har otroligt många drömmar! Vissa av drömmarna är redan uppfyllda medan flera av dem kommer jag få kämpa med att uppfylla. Mitt största problem, när det gäller att uppfylla drömmarna, är mina kroniska sjukdomar. Jag känner mig inte bekväm med att berätta om vilka de är än, men stelhet, smärtor, trötthet och ständiga infektioner är p.g.a. sjukdomarna ett stort problem för mig. Dock kämpar jag var dag för att hitta ett sätt att mig runt mina fysiska handikapp. Jag tror och hoppas dessutom på att denna blogg ska hjälpa mig ytterligare ett steg på vägen för att ta mig dit jag vill i mitt liv. =) Jag har länge funderat på att blogga, men inte gjort det då jag inte vetat vad jag skulle blogga om. Efter mycket funderande, både om bloggande och andra världsliga saker, har jag äntligen bestämt mig för att blogga framförallt om mina tankar angående sjukdom, rehabilitering, arbetslivet, och att hjälpa både mig själv och andra till värdiga liv. Jag hoppas att denna blogg kan bli en motivationsblogg för mig själv, och förhoppningsvis även för andra. Vissa dagar kommer texterna vara så positiva att vissa troligen bara vill slå mig på käften, och andra dagar så negativa att det känns som att jag har gett upp,...
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...