Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Vardagsbetraktelser - Resan med start 13 juni - 2008

vardagsbetraktelservardagen.wordpress.com
Alla behöver olika inslag i sin vardag för att må bra och känna att man kommer framåt. Egen tid, relationer, mål, uppskattning, känna sig behövd. Detta är några av de inslagen som jag upptäckt att jag behöver för att kunna må bra i min vardag. I denna blogg skriver jag om vad som hjälp mig och vad jag har hittat att ta vara på i min vardag efter en utmattningsdepression. Hoppas du kan hitta något som du kan ta till vara på. Vill ni nå mig kan ni göra det på vardagsbetraktelser@famlindgren.se Kram Richard
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...