Susanna Vento

Ruukkuportaat ja viikonloppuna TurkuunAnteeksi. Tämä hiljaisuus - nyt on kyllä ollut kaikkea muuta elossa kuin tätä. Siitä sen enempää selittämättä, kuperkeikasta palaudutaan ja sitten vaan kukkaportaista teille kertomaan. Kekkilä oli huomannut, että minun kukkavaloni alkaa pursuamaan ja lähetti ilmestyi eilen illalla oven taakse. Mamma mia, Ruukkuportaat! Nyt on tilaa jakaa Pileoita ja löytyy noista tilaa muullekin pienelle säilytettävälle. Portaat voi pitää kesällä partsillakin, mutta eilen illalla ne löysivät tilan tuosta yöpöydän paikalta. Oikein hyvä. Kekkilän Ruukkuportaista, Taimihyllyllyistä ja Viherseinästä on tulossa hyvä ale piakkoin - kerron siitä kohta lisää!

Ruukkuportaat*, design Klaus Aalto // Kekkilä, myynti Finnish design shop

PS. Nyt muuten viikonloppuna on must have reissu Turkuun. Finnish design shop tekee tilaa varastoon ja järjestävät ystävämyynnin Turussa la-su 25.–26.10. klo. 10-17:00.
Tarjolla on mallikappaleita, kuvauslainoja ja priimakuntoisia tuotteita, joiden pakkaus on maailmalla matkatessaan saanut kolhuja. Myynnissä on paljon valaisimia, kodin sisustustavaraa, astioita, edellisten sesonkien vaatteita ja myös huonekaluja. Alennukset ovat jopa - 60%.
Ystävämyynti on varastolla osoitteessa Iso-Heikkiläntie 6. Ostokset voi maksaa kortilla tai käteisellä.

*Tuote/palvelu on saatu ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.
  • Love
  • Save
    8 loves 1 save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...