Bloglovin helps you follow the blogs you read by letting you know when they update.

Already have an account?

Veronica Almer

veronicaalmer.blogspot.se
Jag lever vid kusten. Är fru till Jakob. Mamma till Harry. Men i grund och botten är jag är en drömmare. Drömmer om en skrivande vardag. Och om bokhyllor fyllda med min romance. 29 år har hunnit gå sedan jag gjorde min ankomst. 19 år sedan jag började skriva. 6 år sen jag skrev mitt första riktiga manus. Två månader och 1 dag sedan jag blev klar med min senaste romance De Tidlösa. Vid sidan om är jag gräddfanatiker, romantiker, glasögonorm, kaninälskare, konstnär, boknörd och inredningsentusiast. Den här adressen använder jag till att berätta om min resa till ett komplett skrivande. Men det finns också texter om min familj, återbruksdesign och böcker. Välkommen till min vardag!
Forgot Password?
Add a blog to Bloglovin’
Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
We're working on your request. This will take just a minute...