Vibekedesign

vibekedesign.blogspot.com · Aug 29, 2014

Høst i Vibeke Design butikken !


I sommer gjorde jeg et funn hos Skrot Tor nemlig dette gamle bordet...falt pladask når jeg fant det og siden har det gledet oss i hagen. Nå er det på plass ved inngangen vår og her skal det garantert skje kreative ting utover høsten :) Dagens innlegg byr videre på hva som er å finne i butikken denne helgen....gleder meg til å vise dere...Det er nå HØST i Vibeke Design butikken:)

Herlige lykter ,flasker og bøtter...alt ferdig "rustet".. i sjarmerende stil . Finnes i butikken nettopp nå!

Så tar vi turen ut i butikken, hvor rustikk står i sentrum. Gamle kurver,flasker og plansjer...og den gamle stigen er også til salgs....:)
Retro bordet med stoler har vært et lite oppussingsprosjekt i den siste tiden...og det er faktisk ikke meg som har bidratt til dette...Her har nemlig min bedre halvdel deltatt :) Kjenner det er spennende med denne stilen i butikken også...Sorte nye industri lamper finnes også nå for å sette "prikken over ièn " :)Denne vakre plansjen er bare et SYN...med sine farger og vakre utrykk. Stadig finner jeg meg i å stå å beundre den...nesten så man kan høre fuglene synge:)))
Nå ser jeg fram mot en herlig helg, med hyggelig besøk i butikken, gode danske venner på besøk og Snipetorpmarked på søndag :) Dette blir en helg etter min smak:) Må den bli strålende for alle dere der ute også :)KLEM VIBEKE
View original
 • Love
 • Save
  2 loves
  Forgot Password?
  Add a blog to Bloglovin’
  Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
  We're working on your request. This will take just a minute...