And the winner is......


Dere vil nesten ikke tro hvordan disse vårlige skjønne kvistene havnet i denne bøtta i går....I snø storm sto nemlig denne dama og plukket med seg disse kvistene .....Noe så merkelig..straks mai og snøen laver ned utenfor huset...
Vel jeg fikk mine kvister i hvert fall og et vårlig bord ble dekket på kjøkkenet.

Vinnerene er trukket ! Og ja du leste "vinnerene" for jeg hadde nemlig to bøker jeg hadde lyst å gi bort på min "Giveaway ". De heldige vinnerene er : Kajsa Skavhaug & Teddee Grace . (fint om dere sender meg en mail med navn og adresse )

Tuuuusen takk til alle som ville være med og over 100 stk meldte sin interesse og deltok både her,facebook og på Instagram. Så gøy !

I dag har jeg dekket et vårlig ,enkelt bord . Disse kvistene er jo som små kunstverk for meg og jeg har kun brukt de i mine dekorasjoner i dag .

Linserviettene er fra Home & Cottage og en liten kvist og en blå/hvit tråd er det som holder den sammen. Glassene og bestikket er også fra Home & Cottage. Tallerkenene er fra IKEA.


Veldig enkelt....men det er slik jeg liker det. Blir det for mye kan det fort bli forstyrrende for meg.
Blande mange forskjellige lysestaker men at det går i samme fargeskala er bra. Det gir bordet variasjon , her er det brukt gamle og nye om hverandre.


Nye sitteputer fra Home & Cottage er også på plass. Elsker nettopp denne blåfargen her.


Det går i blått og hvitt her på kjøkkenet helt til høsten nå, og samlingen av tekstiler i denne fargeskalaen begynner å bli stor ....Jeg samler på gamle og nye og har en skuff til brukshåndkler og en til pynt...Og den til pynt er størst ,hi,hi :)


De øverste hånklene er gamle og kommer fra et sykehus ble jeg fortalt når jeg kjøpte de på loppis forrige helg.

Tenk at nå sendes disse to bøkene ut i verden ! Og Denne uka har det virkelig kommet inn mange fine gode og rørende kommentarer fra dere der ute...Jeg er evig takknemlig ...og det skaper virkelig motivasjon for videre arbeid .


Og inni måtte jeg skrive en liten hilsen :)

Flere bilder i blått og hvitt... både kvister og disse tekstilene er bare sååå inspirerende !

Og kvistene vil helt sikkert dukke opp igjen her inne i tiden fremover...Jeg har flere ideer og planer for de :)

Ønsker dere alle en strålende helg der ute !

KLEM VIBEKE
  • Love
  • Save
    Add a blog to Bloglovin’
    Enter the full blog address (e.g. https://www.fashionsquad.com)
    We're working on your request. This will take just a minute...